Skip to content

Cum să aibă grijă de erodate și uscat mâinile mai bin

Crăpată, uscată sau aspră piele: mâinile Noastre sunt expuse pe parcursul vieții, o varietate de factori de mediu, dar puțini le protejează în mod corespunzător. Aici foto9sunt sfaturi de bază pentru îngrijirea lână pentru iarnă.

Mâinile cartea noastră de vizită. Ei adevărat vârsta unei persoane se poate determina, pentru că mâinile lor sunt de multe ori ține mai puțin decât fata ei. În plus, ele sunt expuse la intensiv de radiații UV în timpul verii și de frigul iernii. Cel mai adesea lipsite de apărare, pentru că puțini oameni pentru a purta în timpul verii mănuși sau de a folosi de protecție solară pentru a proteja mâinile.

De ce grija pentru uscat mâinile în timpul iernii este deosebit de important?

În timpul iernii, mâinile sunt afectate mai ales de frig, pentru că au metabolismul, în primul rând, lipsit de căldură. Ca rezultat îngustarea vaselor de sânge, și se agravează circulația sângelui. Situația este complicată de faptul că, în partea din spate a umerilor, puține glande sebacee și foarte puțină grăsime subcutanată, are.

Glanda sebacee este rotite pentru o temperatură exterioară de opt grade încet locul de muncă și aproape nu produc grăsime, care a fost capabil de a menține pielea elastică. Aceasta, cu toate acestea, se poate livra o cremă pentru mâini. Prin urmare, hidratante și înapoi, cu conținut scăzut de grăsime, creme pentru mâini mai bine.

De câte ori am nevoie să-mi mâinile?

În funcție de condițiile meteorologice și de încărcare de pe piele ar trebui să fie aplicați crema de mâini de mai multe ori pe zi. Nu numai de frig pe stradă-este o provocare pentru mâini. În incinta de Încălzire și umiditate scazuta a aerului funcționează, de asemenea, acest lucru privează pielea de umiditate.

Toate mâinile bufeuri de grăsimi, cu excepția spălați-vă, în plus, ei au nevoie urgent. Apa caldă amplifică acest efect. Mai bine folositi reverse pentru Spălare de grăsime în jocuri de noroc ulei pentru spălarea Mâinilor și apă caldă.

Ce să fac, dacă eu ar trebui să sufere normale produse?

Dacă suferiți de alergii și eczeme pe maini, acest lucru este normal, de îngrijire nu bogat de produse posibil. Dermatologii recomanda de obicei creme, care conțin, de exemplu, ureea, acidul hialuronic sau pantenol, pentru că acestea sunt reale, pentru a potoli setea pielii și de a aduce la buget straturile exterioare ale pielii în echilibru.

foto10

Mai bine de a salva mai multe tuburi într-o poșetă sau la locul de muncă, pentru ca în cazul uscate, зудящих pete sau rapid pentru a remedia situația. Grija pentru un pachet care afectează noapte, netezește pielea deteriorate, mai ales cu un set de substanțe nutritive și umiditate. Poate pe mâini înainte de a merge la culcare, aplica o crema de mănuși groase, apoi, de cotitură în banda de bumbac. Mănuși previn că crema ajunge la lenjeria de pat și de a consolida plus, rezultat al interacțiunii.

Aceste creme pentru mâini Stiftung Warentest recomanda

Stiftung Warentest din nou testează produsele pe obiectul lor de eficiență, de toleranță și de rating și de preț. În trecut testul de creme pentru mâini, doar două au primit predicat "foarte bine" în ceea ce privește îmbogățirea cu umiditatea. Dar și ei au ajuns doar "bine". Pe primul loc cremă pentru mâini cu cd-ul, pe locul al doilea produs Florena și pe locul al treilea-cremă pentru mâini Artdeco.

Cum să aibă grijă de epiderma?

Cuticula poate manipula cu ajutorul Uleiului sau speciale de lichid. Acesta este un strat care protejează unghiile și previne, de exemplu, ciuperci. Pentru că, la fel ca parul nostru din timp în timp, unghiile noastre au nevoie de și mai intens. De asemenea, se recomandă tratament regulat de unghii. În acest caz rădăcina Unghiilor, intareste si natural unghiilor crește sănătos.