Skip to content

Mâini frumoase – sfaturi pentru mâini îngrijite

Nimeni nu vrea pentru a obține masa de prânz lor chelner cu mâneci neglijat unghiile invită. Doctor de fum cu degetele galbene, nu ni se pare deosebit de fiabil. Mâinile sunt cartea noastră de vizită. Vă vom arăta cum să-l păstrați pentru ea, de foto12asemenea, funcționează cu o impresie buna...

Mâinile noastre l-a dat multe despre noi: vârsta Noastră, munca noastră și faptul că suntem încă cu ei. Am gesticula, de a comunica, putem palpa lucruri cu ei. Dar ei nu doar un instrument, darși interpersonale mediu. Vom da mâna pentru a saluta, de a sublinia copilul nostru pe obraz si o imbratisare de prieteni și rude, ca o expresie a Iubirii noastre. Mâinile juca în orice împrejurare de viață literalmente un rol important. Acest lucru este cu atât mai important, că vă pasă și pentru semenii noștri, și plăcută.

Manual de peeling

Peeling-ul este, în general, este bun pentru piele. Se curata si deschide porii, astfel încât substanțele nutritive. Sau sare de marescrub sau masca pentru fata din kiwi-nuci, ar trebui să acorde o atenție la ceea ce este natural sub formă de granule. În afară de mâini obișnuite frecarea în supermarket, puteți găti, de asemenea, cu mai multe acasă căi de atac ordinare exfoliant pentru piele. De exemplu, cafeaua măcinată. Doar un castron mic, cafea măcinată și sare de mare, se toarnă de loialitate, de exemplu, cu uleiuri kit de Ulei în mână și șlefuit. Cofeina stimulează circulația sângelui și ajută la catifelarea pielii. Cu ajutorul peeling-ului nu ar trebui să exagerati. O dată pe lună este suficient pe deplin. Puteți Peelt prea des, pielea se ingroasa si devine fragil.

Dreptul de manichiura

Aproape în fiecare mall, puteți găsi unul dintre cele mai mici, după acetonă și miros acrilice unghii salon. Această tendință la femei unghiilor merge vizuale tuturor. Colorat, luminos și de zi. Deși acest mod de a viziona un aspect bun, bine ingrijite acest lucru nu se întâmplă foarte ocupat. Nu mai vorbim de faptul că au văzut în numeroase Competiții, cum ar fi supărătoare. Bine întreținute și mâini frumoase doar gefeilte unghiile. În acest caz, ar trebui să acorde o atenție pentru a nu numai pile-o parte, pentru a unghiilor ausfranst. Low-cheie de nuante de roz, lăsați mâinile de sex feminin este mai subțire și mai fragil. Dar există și o saltea de un set de produse cosmetice, lacuri, care sunt potrivite pentru bărbați de mână. Cine nu a îndrăznit, Tăiere, depozit și pictură, trebuie să contactați salonul de frumusete, pentru a arăta cum funcționează.

Un Masaj Zilnic

Mâinile noastre sunt în mod constant ocupat. Chiar dacă avem o sărbătoare, pentru a mâinile noastre fără întrerupere. Pentru că este o binecuvântare, dacă veți fi în mod regulat masaj ușor. În cercul mic de imprimare de mișcări începe să maseze mâinile de la încheietura mâinii, palmă și trece apoi pentru fiecare deget. Un mic Sfat, în loc să-crema de mână pur și simplu puteți introduce-i un masaj mâini. Datorită acestui fapt, mâinile tale vor fi mai repede musculare și a circulației sângelui actualizat.foto11

Rupt unghiile nu mușca

Acest lucru este, în sine, nici un cui sau anulată musca-l de Mult. Pe langa faptul ca arata deloc apetisanta, de asemenea, se deteriorează unghia astfel. Unghiile noastre sunt compuse din excitat de depuneri diferite. Când Musca cioburi și straturi. Rezultatul este că unghia häutet. Cel mai bine este de a face acest lucru cu ajutorul de foarfece sau Foarfece de unghii corect secțiune transversală și надфили mai târziu unghia.

Hrănitoare Spalare Manuala

Pentru absolut de igienă-pur codul de mâini, la un moment dat. Sau înainte de masă sau după fiecare toaletă. Se spală pe mâini, desigur. Dar, din păcate, multe soiuri de săpun poate provoca uscarea pielii. Cu toate acestea, există, de asemenea, hrănitoare și săpun pe mâini, spate grași și nutritive uleiuri esențiale conțin. De exemplu, există un sapun natural cu o multime de Uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, de argan sau ulei de măsline. Pentru îngrijirea pielii Händebad protejați-vă ochii de la și, de asemenea, o dată. Pentru aceasta este suficient 1 litru de apă caldă cu hranitoare cu Ulei, infuzie de Mușețel sau de miere și a pus mâinile în termen de 10 de minute de scufundare. Totul este perfect relaxeaza, intareste muschii si hraneste pielea.

O Mulțime De Umiditate

În mod constant pielea în mod liber și непокрытая. Soarele, Vântul și vremea, room și utilizarea mâinilor noastre obositor, acționează pe pielea noastra. Prin urmare, mâinile noastre îmbătrânesc mai repede decât în alte părți ale corpului. Prin urmare, o mulțime de umiditate, Și-și mâinile mai frumos. 1 până la 2 Ori pe zi, mâinile trebuie să fie de smântână, exact. În acest caz ar trebui să fie, începând cu partea din spate palma mai întâi, deoarece aici cea mai mare parte de umiditate nu este necesară. Cine nu-i place crema de degetul mare, care poate utiliza, de asemenea, Handgel. Care atrage, de obicei, un pic mai repede și nu lasă luciu. Când este foarte uscata, pielea ar trebui să fie o dată pe săptămână trata remediu pentru îngrijirea pielii. Mâinile pentru îngrijirea pielii unguent sau un mic gros se unge cu smantana, bumbac trage mănuși în aer liber și se lasă timp de 20 de minute. După aceea, restul de crema cu un șervețel și de a elimina, în cazul în care mâinile în casa încă prea gras spele, doar să fie atent cu apă și săpun.